Wanda Nara ile genç sevgilisi L-Gante yine ayrıldı! Dikkat çeken sözler

Hazel

New member
Wanda Nara ile genç sevgilisi L-Gante yine ayrıldı! Dikkat çeken sözler
Futbolcu Mauro Icardi ile boşanma süreciyle adından söz ettiren Wanda Nara, bir süredir L-Gante ile yaşadığı aşkla da konuşuluyordu. Aşk hayatındaki iniş çıkışlarla adından sıkça söz ettiren Wanda Nara, Arjantinli rapçi sevgilisi L-Gante ile bir kez daha ayrıldı.

Çalkantılı ilişkileriyle gündemden düşmeyen çift, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı.

Geçtiğimiz aylarda; "Çocuklarımın bana ihtiyacı var" diyerek L-Gante'den ayrılan Wanda Nara, bu hamlesiyle Icardi'ye barış mesajı göndermişti.

wanda

O dönem Mauro Icardi ile olan eski fotoğraflarını arşivden çıkarıp futbolcuyu sosyal medyada yeniden takibe alan Nara, istediği ilgiyi göremeyince yeniden L-Gante'ye dönmüştü.

WANDAAA

Bu barış da uzun sürmedi. Wanda Nara, son ayrılığın ardından sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Brezilya'da olduğunu dile getiren Wanda Nara, bir fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü; Yeni bir hit'im var! Merhaba Pazartesi... Pazartesi günü antrenman yaptım, beni izleyin. Brezilya'dan kötü kız olarak çok mutluyum; geliyorum ve bir sonrakini çekiyorum. Gece olduğunda ve yılan kolyemi çıkarmak istediğim zamanlar dışında hiçbir şey için bir erkeğe ihtiyacım yok."

wanda nara