Rapçi Sansar Salvo babasına şiddet uygulayıp paylaştı! Ünlü rapçi tutuklandı!

Hazel

New member
Rapçi Sansar Salvo babasına şiddet uygulayıp paylaştı! Ünlü rapçi tutuklandı!
Kliplerinde uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle tutuklanan ve mart ayında serbest kalan Sansar Salvo lakabıyla tanınan Ekin Can Arslan'ın vesayeti annesi ve babasına verilmişti. Duruma sinirlenen rapçi tepkisini babasına şiddet uygulayarak gösterdi.

ATAŞEHİR'DE GÖZALTINA ALINDI​

Babası Gazi Arslan'a darbettiği anları sosyal medya hesabından da paylaşan Arslan, Ataşehir'de gözaltına alındı. Emniyete götürülen rapçinin aile içi şiddet büro da işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

frkm

Tutuklama kararı çıkan rapçinin savcılık ifadesine Ekol TV muhabiri Elyesa Karatepe ulaştı.

Olay gününü anlatan ve yaşananlardan dolayı pişman olduğunu belirten ünlü rapçi suçlamaları kabul etti. Sansar Salvo "Dosyada adı geçen G.A. babam olur. Ben Beyoğlu'nda tek başıma ikamet ederim. Babam G.A., Ataşehir ilçesinde tek başına ikamet etmektedir yaklaşık 10 yıldır. Annem ve babam benim vesayetimi almak istemektedir. Sahibi olduğum maddi gücün kendi istekleri doğrultusunda kullanılmasını talep etmektedirler. Ben karşı geldiğimde beni cezaevine attırmakla tehdit ediyorlar." dedi.

"Öfkeme yenik düşerek babama bir defa tokat attım" diyen rapçi şunları söyledi:

"Bunun dışında bir eylemim olmamıştır. Bu anları kaydettiğim videoyu "X" isimli uygulamada ve Instagram hesabımdan paylaştım. Paylaşmaktaki amacım babamın ortaklık ettiği insanlar tarafından yalnız bırakıldığını herkese göstermekti. Kısa bir süre sonra bu videoları her iki uygulamadan da kaldırdım. Yaşanan olay nedeniyle çok pişmanım. Bir anlık öfke ile babama karşı bu suçları işledim. Üzerime atılı suçlamayı anlattığım haliyle kabul ediyorum."

G.A.’ın avukatı babasının şikayetçi olmadığını, suçun da şikayete bağlı olduğunu belirterek tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasını talep etti.

CANLI YAYINDA ŞİDDET​

Ailesi, oğulları Ekin Can Arslan'ın vesayetini aldı. Bunun üzerine Sansar Salvo, sosyal medya hesabından şiddet dolu bir paylaşımda bulunmuştu. Ünlü rapçi, babası Gazi Arslan'ı darp ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından; "Kendini bana öldürtme. Vesayeti alırsan her gün bunu yaşarsın" diyerek paylaşmıştı.

İnternette görüntülerin hızla yayılmasının ardından, sosyal medya kullanıcıları olayın şiddete yönelik ihbar kabul edilmesi yönünde çok sayıda mesaj yazdı.

(DHA)